Noel Baba 🎅 Emojisi Klavyede Nasıl Yapılır?


Noel Baba 🎅 Emojisi Klavyede Nasıl Yapılır
Noel Baba 🎅 Emojisi Klavyede Nasıl Yapılır

Noel Baba 🎅 Emojisi Klavyede Nasıl Yapılır?

Emojiler bilgisayar ve telefon klavyelerinde harfler ve rakamlar gibi açık bir şekilde bulunmamaktadır, emojileri yapabilmeniz için klavyede gizli olan emoji bölümünü açmanız gerekmektedir, bunun içinde emojiler bölümünü açan anahtar tuşları kullanmanız gerekmektedir.  

Noel Baba 🎅 Emojisi gibi bir çok emojiyi bilgisayarda android ve iphone telefonlarda alttaki yöntemleri kullanarak yapabilirsiniz.

Noel Baba 🎅 Emojisini yapmak için buradaki simgeyi ctrl+c ile kopyalayıp ctrl+v ile eklemek istediğiniz yere ekleyebilirsiniz.


BİLGİSAYARDA ;

Bilgisayarda emojileri hiç bir yardımcı program yada uygulama kullanmadan da yapabilirsiniz bunun için yapmanız gereken bilgisayarın dokunmatik klavyesini açmak yeterli olacaktır. 

Bilgisayar emoji klavyesini açmak için ;

 1- Bilgisayar görev çubuğu üzerinde mouse sağ tıklayın,

 2- Açılan ekranda araç çubuklarını seçin,

 3--Daha sonra dokunmatik klavyeyi etkinleştirin,

 4--Dokunmatik klavyeyi açınca boşluk tuşunun yanında bulunan ☺ simgesine tıklayın,

 5- Son olarak tabloda çıkan 
emojiyi kullanabilirsiniz.



TELEFONLARDA;

Android telefonlarda Noel Baba 🎅 Emojisini yapmak için ise klavyede bu simgenin bulunduğu tuş ile emojiler bölümünü açtıktan sonra Noel Baba 🎅 emojisini seçebilirsiniz.

İphone telefonlarda Noel Baba 🎅 Emojisini yapmak için de klavyede bu 🌐 simgenin bulunduğu tuş ile emojiler bölümünü açtıktan sonra Noel Baba 🎅 emojisini seçebilirsiniz.




#etiketler
-Klavyede Noel Baba 🎅 Emojisi Nasıl Yapılır?
-Noel Baba 🎅 Emojisi
-Noel Baba 🎅 Sembolü

Yorumlar

Yorum Gönder